Komopvoorjezorg

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Kom op voor je Zorg is een website die je ondersteunt bij zorg, ziekte en gezondheid.

Zoek jij ook wel eens online naar medische informatie, bijvoorbeeld over een behandeling of een medicijn. Of wil je weten welke arts, thuiszorg, instelling of welk ziekenhuis de beste zorg verleent?

Ken jij ook voorbeelden van mensen die fouten in de gezondheidszorg hebben meegemaakt, die onheus zijn bejegend of niet serieus genomen zijn?

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen aandacht, warmte en vriendelijkheid missen. 98% wil samen met zijn arts beslissen, maar 57% krijgt niet eens meerdere (behandel)opties aangeboden. Terwijl dit wel zou moeten.

Is jouw vertrouwen in de gezondheidszorg niet zo groot, dan kan dit wel eens terecht zijn. Vaak lijkt het systeem belangrijker dan de patiënt.

UIt onderzoek blijkt dat het wantrouwen jegens verzekeraars in Nederland behoorlijk hoog is. Het systeem van de gezondheidszorg is zo ingericht dat er nog vaak voor jou beslist wordt. Dit moet veranderen, het is niet meer van deze tijd.

Als patiënt zijn we jarenlang onzeker, machteloos en afhankelijk gehouden. De dominante rol van de arts begint langzamerhand te veranderen, maar speelt daarin nog steeds een rol.

Jij bepaalt wat er met jouw lichaam gebeurt. Maar het is heel lastig voor de meeste patiënten om mondig, kritisch en actief te zijn als ze zorg nodig hebben. Ik wil je hierbij ondersteunen.

Meer eigen regie kan leiden tot tijdswinst, minder angst, minder stress, meer tevredenheid en het voorkomen van overbehandeling. Je leert je eigen wensen en behoeften om te zetten in actiepunten, zodat jij de zorg krijgt die je echt nodig hebt.

Een goed begin kan een advies/coachgesprek zijn.

Kijk ook eens op mijn website: http://www.komopvoorjezorg.nl

 


  • : Komopvoorjezorg
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Berbenstraat 35
  • : 6039 GZ
  • : Stramproy
  • : 0637652300
  • : http://www.komopvoorjezorg.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Komopvoorjezorg Stramproy

Foto's van Komopvoorjezorg

Komopvoorjezorg Stramproy (img nr 1) Komopvoorjezorg Stramproy (img nr 2)

Reviews van Komopvoorjezorg

Er zijn nog geen reviews van Komopvoorjezorg .