O'Neill Summercamps

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

O'Neill SummerCamps organiseert al 9 jaar onvergetelijke zomerkampen in Nederland voor jongeren tussen de 10 en 17 jaar. Onze SummerCamps bieden een totaalpakket van verblijf, surflessen, 24 uur zorg en aandacht, maaltijden en tussendoortjes. Een camping dichtbij het strand, en 4 verschillende locaties voor 4 verschillende surfsporten op nog geen 2 kilometer afstand van elkaar. Een betere plek is bijna niet denkbaar om kinderen een mooie vakantie te laten beleven met zoveel mogelijkheden.

De kinderen zijn bij O'Neill SummerCamps in een andere omgeving, de hele dag buiten en actief bezig met unieke sporten zoals kitesurfen, windsurfen of golfsurfen.
Dat maakt een O'Neill SummerCamp tot een onvergetelijke ervaring! Onze SummerCamps zijn helemaal gericht op kinderen en jongeren. Om de activiteiten zo goed mogelijk toe te spitsen op de capaciteiten, het leerniveau en de wensen van de kinderen, hanteren we verschillende leeftijdscategorien.

O'Neill SummerCamps heeft een professioneel, maar ook gezellig team dat met volle passie het surfen overbrengt op kinderen. Het team wat is opgeleid om veilig les te geven in de surfsporten die O'Neill SummerCamps rijk is, ze hebben daarnaast ook nog eens een sportopleiding genoten en hebben allen een achtergrond in het werken met kinderen.

Welke surfkamp spreekt het meeste aan? Kitesurfen, golfsurfen, windsurfen of wakeboarden? Of toch het combikamp? heeft u nog vragen over een van de surfkampen, veiligheid, accommodatie of het eten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen.

 


  • : O'Neill Summercamps
  • : Horeca/recreatie/reizen
  • : Grevelingenhout 7
  • : 4311NL
  • : Bruinisse
  • : http://oneillsummercamps.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

O'Neill Summercamps Bruinisse

Foto's van O'Neill Summercamps

O'Neill Summercamps Bruinisse (img nr 1)

Reviews van O'Neill Summercamps

Er zijn nog geen reviews van O'Neill Summercamps .