Warmtepomp Benelux BV

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Wilt u graag een warmtepomp systeem kopen? Bij ons installatiebedrijf kunt u diverse systemen kopen die geschikt zijn voor verschillende soorten woningen. Zo kunt u een hybride warmtepomp kopen die aangesloten kan worden aan uw CV-ketel. Of een warmtepompboiler die uw sanitaire watervoorziening verwarmt. Deze kunnen de stookkosten aanzienlijk drukken. In combinatie met de vele subsidies die ervoor beschikbaar zijn, de milieuvriendelijke werking en de snelle terugverdientijd is de aankoop van zo'n installatie bij Warmtepomp Benelux BV zeer voordelig.

Het is mogelijk om verschillende type installaties aan te laten leggen in of bij uw huis. Zo kan men ervoor kiezen om een lucht-lucht warmtepomp te kopen die gebruik maakt van de omgevingslucht. Er wordt energie uitgehaald, omgezet tot hitte en afgestaan aan het klimaat binnenshuis.

Een andere optie is de lucht-water warmtepomp. Hiermee kunt u wederom de energie uit de buitenlucht gebruiken. Ditmaal wordt het gebruikt om het sanitaire water te verhitten. Op die manier is het mogelijk om de kosten van de CV-ketel omlaag te halen of zelfs geheel te verwijderen.

Een zeer efficiƫnte variant is de water-water warmtepomp. Hiervoor zullen twee putten in de bodem geboord moeten worden. Een voor een pompput en de ander voor een retourput om koelmiddel, dat zich in een gesloten systeem bevindt, het grondwater in de bodem te bereiken. Daar kan het warmte uitwisselen waarna er energie uit het grondwater gehaald kan worden. Een andere methode is door gebruik te maken van een meer of rivier, maar hier heeft men vaak geen beschikking over.

Als laatst kunt u ook nog een grond-water warmtepomp kopen. Dit systeem is het meest energiezuinig en maakt gebruik van de aardwarmte die in de bodem is opgeslagen. Doordat deze temperatuur zeer stabiel is kan het zowel op hete als op zeer koude dagen functioneren. Koop daarom nu bij Warmtepomp Benelux BV zo'n systeem en bespaar daarmee geld en help mee om het milieu te besparen.

 


  • : Warmtepomp Benelux BV
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Zuiddiepjeskade 20
  • : 3077 WC
  • : Rotterdam
  • : 0850654660
  • : http://www.warmtepomp-bnl.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Warmtepomp Benelux BV

Er zijn nog geen reviews van Warmtepomp Benelux BV .